Werkwijze

 

Kennismaken:

Een eerste gesprek om te onderzoeken wat de wensen zijn en hoe de huidige situatie is, is altijd vrijblijvend en zonder kosten. 

Na dit gesprek ontvangt u een offerte. Dit wordt met u besproken en vervolgens starten de werkzaamheden. Waar bestaan deze werkzaamheden ongeveer uit?

 

Inventarisatie:

De bestaande situatie wordt nauwkeurig gefotografeerd en gemeten. Vervolgens wordt op basis van bestaande plattegronden en de meting en foto's een 3D presentatie gemaakt. In deze 3D presentatie worden de nieuwe besproken ideeën verwerkt.

 

Plan:

Samen worden de verschillende onderdelen besproken om tot het definitieve plan te komen. In dit plan worden naar wens verschillende afwerkingen opgenomen en vastgelegd. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een totale keuken, badkamer of woonkamer maar ook een haard, een lichtplan, vloerafwerkingen, timmerwerk of een kleurenplan. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk. Dit licht Robin graag toe in een gesprek.

 

Begeleiding:

De levering, uitvoering en realisatie van de ontwerpen, door een team van professionals, wordt zorgvuldig door Robin begeleid. Ook worden, indien nodig, bouwvergaderingen bijgewoond of fabrikanten en leveranciers bezocht.